lördag 4 januari 2014

Slutet på 2013 och början på 2014

Nyårsafton firade vi hos en av våra fina grannar. Sällskapet var trevligt, speciellt nu, när vi inte träffats på flera månader! 

Hur vi än beter oss, så blir vi eremiter när hösten kommer. 
Vi säger ständigt att denna höst och vinter ska vi vara lite mera sällskapliga. Men det blir aldrig så. Vi kurar inne och bränner stearinljus högt som lågt. Laddar upp våra batterier inför kommande vår-aktiviteter eller något....

Maten på nyårsafton var helt fantastisk!!! (Som vanligt måste jag säga.) Magen stog i alla hörn. 

Nya almanackan är framtagen och uppdaterad. Skönt. Jag gillar att vara förberedd inför kommande uppdrag och roligheter. 

På nyårsdagen tog vi oss ner till Värnamo. Av alla ställen!
Vitsen var att äldsta sonen hade fått en tid för körkortsuppkörning. Den första lediga tiden i Gävle var i februari, och Värnamo var den stad som hade den första tiden ledig. Den främsta anledningen är att sonen har ett nytt uppdrag som börjar i slutet av januari, och då vore det bäst om körkortet blev klart till dess. Och det blev det!! 😊
Äntligen har han fått sitt efterlängtade kort. 

På vägen hem från Värnamo tog vi en sväng inom lilla mor. Extra mysigt var det nu, när hon hade gjort hela huset julfint. Många små och stora granar som lyste upp. Fina blommor, stjärnor, röda band och annat julfint. Sen var ju kära kusinen Rose-Marie också där. Så då blev det dubbelt så bra. 

I eftermiddag är det kalas. Ena svägerskan fyller 50 år!!! Presenten är inhandlad, så nu är det bara ett kort som saknas. Det får jag fixa under dagen. 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar