fredag 18 augusti 2017

Sommaren som just passerat

Men hallå!
Det var väldigt länge sedan det blev några inlägg här över huvudtaget, men jag tror att det är dags nu. Igen... 😊

Semestern har just tagit slut, och vardagen har tagit vid igen.
Det har ju inte varit en varm och solig sommar direkt, men inte mindre njutbar för det. En får göra det bästa av dagarna trots inslag av regn och kyla.

Innan semestern gjorde vi en lista på saker vi skulle kunna tänka oss att göra. Som en lite reservplan, om vi ville ha något att hitta på.
En del saker har vi gjort, andra har vi inte riktigt känt för att göra, och då har vi struntat i dom helt enkelt. Men det var bra att ha en liten reservplan för lata dagar. Det man vill göra, gör man, och resten struntar man i. 

Hela familjen har varit samlade i sommar. Underbart! Det är så mysigt när Victor kommer hem på sin långledighet, och vi får ha båda grabbarna runt oss.

Saker vi har gjort i sommar: varit ut på Römaren (en ö där svågern och svägerskan har sin stuga), träffat kompisar, grillat, åkt till Eckerö över dagen och handlat lite taxfree, plockat bär, och lite annat smått och gott. Men framför allt så har vi satsat på återhämtning.
Många lata sovmorgnar och sena nätter, det är ledighet för mig.



Nu har Victor åkt tillbaka till Småland och har fått sällskap av sin tjej Lisa. De har nu blivit sambos. Kul! Ett helt nytt kapitel som startar för dem.


Jag testade något nytt (nytt för mig) till frukost. Skramlade ägg med lite mandelmjöl och kanel i, och hallon till det. Riktigt gott och väldigt mättande.


Ha en bra dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar