torsdag 20 februari 2014

Dagens goda överraskning




Recept: Mug Cake Med bär 
1-2 port

1 dl frysta bär
1 msk kokos
1 msk mandelmjöl
2 msk kokosgrädde
1 stort ägg
1 msk kokosolja
1 krm vaniljpulver
Lite havssalt
1-2 tsk mörkchoklad (hackad eller pluttar)
 
Vispa ägget fluffigt med salt och vanilj. 
Blanda ner kokos, mandelmjöl, kokosgrädde och oljan. 
Rör till sist ner bären, det går bra att ta dem direkt från frysen.
Häll upp i en större eller 2 mindre muggar som tål micro. 
Kör på full effekt i ca 2-4,5 minuter, beroende på muggens storlek och vilken effekt du har på micron.
Häll på chokladen. Ber ut den när den smält. 
Låt svalna en stund. Servera som den är direkt i muggen.
Suuuper-gott!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar